Community
Discuss & share your modifying mayhem with like minded enthusiasts.

Site Backwards Compatibility - Retro Browsers

  • SpruceGuy
  • SpruceGuy's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #1 by SpruceGuy
We are currently looking in to the viability to make our forum backwards compatible with older browsers.
So we are looking for screen shots from every browser so we can slowly implement a solution for each or maybe a sub site global fix :)

SpruceGuy,
Hardware Hackers Team
Last edit: 4 years 5 months ago by SpruceGuy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #2 by Nik
OK, here are some pics I took with the W2k machine using Firefox 2.0.20 @ 1024x768 px, no flash & no java installed (last running Version of FF on Win98/2000). The design looks very compressed and Icons won't be loaded. You can see the pictures and enllarge them with a click, but not the Videos.
When the pics are hosted on an external site, it takes a very long time to load them and some are missing.
After leaving a reply, you need to re-load the page to see it like before. Otherwise, it just looks odd.
No horizontal scrolling possible.
Tried IE5 as well, but it just refused to do anything at all.






























---
Why ???
Because I can !!!
Last edit: 4 years 5 months ago by Nik.
The following user(s) said Thank You: SpruceGuy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • SpruceGuy
  • SpruceGuy's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 5 months ago #3 by SpruceGuy
Replied by SpruceGuy on topic Site Backwards Compatibility - Retro Browsers
Superb Work Nik!
Ill look into these and get an old system setup here and get some browsers set up and see what we can do and you can test it out.

Ill keep you posted!

SpruceGuy,
Hardware Hackers Team
The following user(s) said Thank You: Nik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #4 by Nik
I keep on checking browsers.
Just installed IE6 on Win2k and found some old versions of java.
Maybe flash works, too. Let's find out.

IE6 in base installation fails & stops responding when loading the homepage, but loads the forum if /community is added, looks wierd. Can't login, no fields displayed.
Pics won't load, text barely readable.



*installed Java JRE 5 update 22, no change
*installed Java JRE 6 update 17, no change
*installed Java JRE 6 update 20, no change
*installed Java JRE 6 update 30, no change (appears to be the last version running on W2k)

*installed flash player v.11.0.1.152, last version for W2k, loads homepage, but no login fields displayed in forum, horrible readability, no videos or pictures...no changes in Firefox, too.






---
Why ???
Because I can !!!
Last edit: 4 years 5 months ago by Nik.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • SpruceGuy
  • SpruceGuy's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 5 months ago #5 by SpruceGuy
Replied by SpruceGuy on topic Site Backwards Compatibility - Retro Browsers
Yeah keep a list of what works and what does not.here and we can test and sort out some of the older browsers.

SpruceGuy,
Hardware Hackers Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #6 by Nik
oh wow!

Opera 12.02 works nearly perfectly.
slideshow on homepage works flawless, readability is...not the best, a bit too bright.
Text is not clearly displayed.
First browser that CAN handle youtube (even without stuttering) !!! :cheer:
no fullscreen video playback, just 360p supported and you should avoid to move the mouse while the video is running... :lol:


faster loading of posts with MANY external hosted pictures (like the WILDCAT thread ;) ), still a bit slow.
not the best pic quality, slow when pics enlarged.
the purple header won't fade out or move out when scrolling down the page, it always stays on top.

attachments button without function.
not uploading anything...







---
Why ???
Because I can !!!
Last edit: 4 years 5 months ago by Nik.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #7 by Nik
ah, the light purple overlay on the mainpage is missing, making the text quite unreadable on opera.

---
Why ???
Because I can !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.096 seconds

About Hardware Hackers

Hardware Hackers, Modifying For The Greater Good! Follow us while we take you on a journey of custom computer modifying mayhem. We are available on Facebook & YouTube see our links below.

Why not join in the fun at our community forum? Visit forum or Create an account.

Subscribe For Updates

Subscribe to get our latest updates straight to your inbox and stay updated on the latest developments from the HwH Team!